Habtur
HABTUR BALEARS DEMANA LA DIMISSIÓ DEL CAP DE SERVEI DE L’ADT, MATIES MOREY, PER FALTAR A LA VERITAT
La patronal de lloguer turístic a Balears, Habtur, condemna les declaracions fetes a un mitjà de comunicació de l’actual cap de servei de l’Agència de Defensa del Territori.
habtur.com 18/06/2019 - 13:01:52

HABTUR BALEARS DEMANA LA DIMISSIÓ DEL CAP DE SERVEI DE L’ADT, MATIES MOREY, PER FALTAR A LA VERITAT

La patronal de lloguer turístic a Balears, Habtur, condemna les declaracions fetes a un mitjà de comunicació de l’actual cap de servei de l’Agència de Defensa del Territori (ADT), Maties Morey, qui criminalitza una vegada més als propietaris d’habitatges turístics.

En aquest sentit, des de l’associació, es considera “inacceptable que una persona al servei de la nostra terra faci declaracions d’aquest tipus que en cap cas s’ajusten a la realitat actual”.

Avui en dia no és gens fàcil tenir una casa de lloguer turístic, són moltes les exigències que des de l’administració ens fan complir als propietaris, una d’elles i el senyor Morey ho sap, és no tenir cap infracció urbanística, per tant, falta a la veritat quan culpabilitza al lloguer turístic d’aquest increment” apunten des de l’associació.

Cal recordar que infractors n’hi ha a totes les activitats, però “és totalment injust criminalitzar a totes les famílies que compleixen rigorosament la llei”.

 

Reciente
Visto
Comentado