El PI
El Pi celebrarà el pròxim 27 de juny un congrés extraordinari per escollir el nou president de la formació
Es debatran tres ponències: una estatutària, una altra política i una tercera econòmica que fixaran el nou rumb del partit.
el-pi.com 03/04/2020 - 08:46:01

El Pi celebrarà el pròxim 27 de juny un congrés extraordinari per escollir el nou president de la formació

Es debatran tres ponències: una estatutària, una altra política i una tercera econòmica que fixaran el nou rumb del partit

El Pi – PROPOSTA PER LES ILLES BALEARS celebrarà el pròxim 27 de juny un congrés extraordinari per escollir el nou president de la formació. Així s’ha decidit aquest vespre durant la reunió de l’executiva Balear, una trobada que s’ha fet per videoconferència a causa de la declaració de l’Estat d’Alarma per la pandèmia del coronavirus.

En aquest congrés extraordinari s’escollirà també els nous membres de la direcció del partit que s’encarregarà de definir l’estratègia de la formació pels pròxims anys,Precisament es debatran tres ponències: una estatutària, l’altra política i una tercera econòmica. Aquestes estaran formades per un equip redactor amb presència de persones de les tres illes on El Pi té estructura.

En aquest sentit, la presidenta d’El Pi, Xisca Mora, ha apuntat que “ hem posat en marxa els motors per a la celebració d’aquest congrés extraordinari on s’obrirà un debat perquè projecte d’El Pi surti reforçat per afrontar amb garanties els nous reptes que se’ns plantegin.” Segons Mora, “farem una aposta clara per ampliar la base social de la formació i estem convençuts que tenim un equip de gent preparada per poder tirar endavant aquest projecte tan necessari per a la nostra terra.”

D’altra banda, Mora també ha explicat que “encara que la idea inicial del congrés no preveia que hi hagués una ponència econòmica específica, les greus conseqüències i la nova realitat que provoca el COVID-19 han dut a la direcció del partit a promoure-la per dibuixar un horitzó de futur per gestionar i afrontar la nova situació.”

Reciente
Visto
Comentado