Ses Salines
L’Ajuntament arrenca la segona línia d’ajudes econòmiques a pimes i autònoms
Amb la primera línia ja s’han atorgat més de 90.000 € a empresaris del municipi que no han pogut obrir la porta dels seus establiments.
ajuntamentsessalines 05/06/2020 - 11:40:04

L’Ajuntament arrenca la segona línia d’ajudes econòmiques a pimes i autònoms


Amb la primera línia ja s’han atorgat més de 90.000 € a empresaris del    municipi que no han pogut obrir la porta dels seus establiments.


Els ajuts oscil·laran entre els 500 i 950 €. S'atorgaran per via directa    i es justificaran a la campanya de la renda de 2021.


L'Ajuntament de Ses Salines ha aprovat un segon Decret per a la concessió subvencions directes a pimes i autònoms per pal·liar els efectes econòmics negatius derivats de la pandèmia de Covid-19 i l'estat d'alarma dictat pel Govern d'Espanya que paralitza el desenvolupament de l'activitat econòmica de determinats sectors empresarials del municipi.


Segons ha explicat el batle de ses Salines, Joan Rodríguez, es tracta d'una línia d'ajuts directes que s'atorgaran a aquelles petites empreses (amb un màxim de 15 treballadors), o autònoms amb domicili social o fiscal al municipi i que puguin demostrar el cessament de la seva activitat, la disminució en la facturació.


Així, les subvencions oscil·laran entre els 500 i 950 € i es donaran de la següent manera: autònoms sense local (500 €), pescadors amb embarcacions amb port base a la Colònia de Sant Jordi (500 €), locals comercials industrials (800 €), locals amb més de 200 m2 (950 €). El termini de presentació de sol·licituds és fins a dia 24 de juny via telemàtica o presencial amb cita prèvia.


En la primera línia ja es van atorgar més de 90.000 € a empresaris i autònoms del municipi que van patir la impossibilitat d’obrir la barrera dels seus locals o desenvolupar la seva activitat econòmica per mor de la Covid-19. “Molts sol·licitants de l’ajuda es van quedar fora a la primera convocatòria i per això hem decretat una segona línia, amb la finalitat de donar cobertura a totes les peticions d’ajut dels nostres empresaris locals”.


Rodríguez ha manifestat que es tracta d'una "mesura valenta, innovadora i totalment pionera que pretén salvaguardar l'activitat econòmica del municipi, en la mesura del possible, de fet, Ses Salines va ser pioner a l’hora de crear una línia d’ajudes com aquestes i és l’únic municipi de Mallorca que compta amb una segona línia d’aquestes característiques”.

 

 

Reciente
Visto
Comentado