Carles Bover Martínez es graduà en comunicació audiovisual l'any 2013.
El director i productor, Carles Bover, presenta Gaza a la sala La Fornal convidat per l’OCB-Manacor dia 16 de desembre a les 20.00 hores
Serà presentat dia 16 de desembre, a les 20.00 hores, a la sala La Fornal de Manacor, de la mà d’un dels seus dos directors, el mallorquí Carles Bover Martínez, el qual, en acabar la projecció.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 10/12/2019 - 02:14:00
Aquest documentari, produït i dirigit l’any 2017 per Carles Bover Martínez i Julio Pérez del Campo, és una denúncia a la vulneració dels drets humans dels palestins que viuen a la Franja de Gaza.

El director i productor, Carles Bover, presenta Gaza a La Fornal convidat per l’OCB-Manacor. Gaza, el treball guanyador d’un Goya al millor curtmetratge-documentari i altres premis de la mateixa categoria en diferents festivals de cinema.

Serà presentat dia 16 de desembre, a les 20.00 hores, a la sala La Fornal de Manacor, de la mà d’un dels seus dos directors, el mallorquí Carles Bover Martínez, el qual, en acabar la projecció, respondrà les qüestions que li vulguin formular els assistents.

Actualment dirigeix en solitari el documentari ‘Destrucció creativa d'una ciutat’, coproduït per El Retorno Producciones i IB3TV. L’acte és totalment gratuït i s’emmarca dins la programació dels Dilluns de l’Obra.

Aquest documentari, produït i dirigit l’any 2017 per Carles Bover Martínez i Julio Pérez del Campo, és una denúncia a la vulneració dels drets humans dels palestins que viuen a la Franja de Gaza. Carles Bover Martínez es graduà en comunicació audiovisual l'any 2013.

Després de graduar-se, i arran del seu interès per la realització de projectes de caire social, volgué especialitzar-s’hi amb un màster en documentari i nous formats. S’inicià en la temàtica social amb un reportatge sobre la inclusió educativa de les persones amb paràlisi cerebral. El reportatge titulat ‘Inclusió amb data de caducitat’ fou guanyador del Cinquè Premi de Periodisme Alberta Giménez.

Actualment dirigeix en solitari el documentari ‘Destrucció creativa d'una ciutat’, coproduït per El Retorno Producciones i IB3TV. L’acte és totalment gratuït i s’emmarca dins la programació dels Dilluns de l’Obra. Manacor, 10 de desembre de 2019.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado