El funcionament d’aquesta nova eina digital culmina el procés de modernització
Després de mesos d’intensa feina l’Ajuntament d’Inca ha implementat ja una nova plataforma d’administració electrònica un canvi en la manera que tenen de relacionar-se les empreses i particulars
“Recomanam a la ciutadania, empreses i associacions que comencin ja a utilitzar la nostra seu electrònica, a través de la qual podran realitzar qualsevol tràmit de manera fàcil, intuïtiva i àgil”, assenyala recomana Moreno.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 14/07/2020 - 02:59:00
Des de l’Ajuntament d’Inca estam fent un important esforç per actualitzar l’administració municipal. Amb la implantació de la nova seu electrònica els ciutadans podran realitzar tots els tràmits i efectuar consultes.

L’Ajuntament d’Inca estrena nova seu electrònica. Després de mesos d’intensa feina, l’Ajuntament d’Inca ha implementat ja una nova plataforma d’administració electrònica. D’aquesta manera, ja es poden realitzar de manera telemàtica pràcticament tots els tràmits administratius que ofereix el consistori. “La posada en funcionament d’aquesta nova eina digital culmina el procés de modernització i transformació digital de l’administració local i suposarà un canvi en la manera que tenen de relacionar-se les empreses i particulars amb l’ajuntament”, explica el batle d’Inca, Virgilio Moreno.

Així doncs, la seu electrònica, que ja es troba en funcionament, està dissenyada per millorar l’experiència de les persones amb l’administració i facilitar-los l’accés als serveis públics. Per tant, qualsevol tràmit, sol·licitud, entrega de documentació o gestió es pot realitzar des d’aquesta setmana ja a través d’aquesta nova plataforma de l’Ajuntament, a la qual es pot accedir directament a través de la web municipal incaciutat.com. Per realitzar qualsevol gestió a través d’aquesta plataforma és imprescindible disposar del certificat digital.

A més a més, cal destacar que la nova plataforma ofereix a cada usuari una carpeta personalitzada amb accés directe a tots els tràmits i expedients que han iniciat amb el consistori, a través d’aquest portal.

Des de l’Ajuntament d’Inca estam fent un important esforç per actualitzar l’administració municipal. Amb la implantació de la nova seu electrònica els ciutadans podran realitzar tots els tràmits i efectuar consultes sense haver d’assistir presencialment a les nostres oficines. És un repte de modernització i digitalització tant pel ciutadà com per la institució”, destaca el regidor de Comunicació i Transformació Digital, Miguel Ángel Cortés.

Durant els pròxims mesos la seu electrònica de l’Ajuntament d’Inca s’anirà modificant d’acord amb les necessitats reals dels ciutadans inquers i s’aniran afegint nous serveis i tràmits. A més a més, cal destacar que la nova plataforma ofereix a cada usuari una carpeta personalitzada amb accés directe a tots els tràmits i expedients que han iniciat amb el consistori, a través d’aquest portal. “Recomanam a la ciutadania, empreses i associacions que comencin ja a utilitzar la nostra seu electrònica, a través de la qual podran realitzar qualsevol tràmit de manera fàcil, intuïtiva i àgil”, assenyala recomana Moreno.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado