Se ayuda al mantenimiento y limpieza de zonas municipales mejorando
Felanitx pide a la presidenta Armengol que amplíe 1 año los contratos de trabajadores que ejercen para el Ayuntamiento desde el SOIB
Concretamente a través del programa SOIB Reactiva el Ayuntamiento ha contratado a un total de 41 personas, de los cuales el primer turno (una veintena de trabajadores) finalizan este mes de abril
AGENCIA MANACORNOTICIAS 09/04/2021 - 11:32:30
La situación actual de la crisis económica derivada de la pandemia hace que las instituciones tengamos que dar una mano a las personas que se encuentran en situación de desempleo. Gracias a programas que impulsa el SOIB

El Ayuntamiento de Felanitx pide a la presidenta del Gobierno que amplíe a un año los contratos de los trabajadores que trabajan por el consistorio a través del SOIB. El Ayuntamiento de Felanitx ha beneficiado en los últimos meses de las convocatorias de las diferentes subvenciones del Servicio de Ocupación de las Islas Baleares.

Concretamente a través del programa SOIB Reactiva el Ayuntamiento ha contratado a un total de 41 personas, de los cuales el primer turno (una veintena de trabajadores) finalizan este mes de abril para dar paso a los siguientes trabajadores. En este programa se oferta un contrato de cuatro meses en tareas a diferentes departamentos.

SOIB reactiva 2020 Felanitx y otros, que finaliza este mes de abril, así como se haga extensivo a un año a las personas del mismo programa que comenzarán el segundo turno.

La situación actual de la crisis económica derivada de la pandemia hace que las instituciones tengamos que dar una mano a las personas que se encuentran en situación de desempleo. Gracias a programas que impulsa el SOIB se favorece la incorporación en el mercado laboral de los ciudadanos.

Con estos programas se crean puestos de trabajo en el municipio, se ayuda al mantenimiento y limpieza de zonas municipales mejorando la imagen de cara a los visitantes. El Ayuntamiento de Felanitx solicita se amplíe a un año el contrato de los beneficiarios del programa SOIB reactiva 2020 Felanitx y otros, que finaliza este mes de abril, así como se haga extensivo a un año a las personas del mismo programa que comenzarán el segundo turno.

Felanitx presenta la setmana literària 2021. Dins els actes programats es donarà a conèixer el guanyador del VI certamen de poesia Miquel Bauçà.

L’Ajuntament de Felanitx a través de la regidoria de cultura ha presentat els actes que s’inclouran dins la setmana literària entre els dies 17 d’abril i el 2 de maig. Contacontes, presentació de diferents llibres, recital de poesia, mercadet de Sant Jordi o la Fira del llibre. 

L’acte de lliurament del premi del VI certamen de poesia Miquel Bauçà es durà a terme dia 30 d’abril a la sala d’actes de la Casa de Cultura de Felanitx. Enguany s’han presentat un total de 36 participants, una desena més que l’any anterior. Recordem que la passada edició es varen rebre 27 propostes i la guanyadora fou la catalana Paula Piedad Exposito amb ‘Afàsia’.  

La regidora de cultura, Melanie Mesquida «Entre d’altres tindrem la presentació de dos llibres relacionats amb la Germania Mallorquina. Un de l’historiador felanitxer Ramon Rosselló i el seu llibre titulat «La Germania a Felanitx. Joanot Colom i Cifre» una presentació que correrà a càrrec del periodista, escriptor i director general de l’ens públic IB3, Andreu Manresa.

I l’altra «La diabòlica secta colombina» de l’historiador Guillem Morro, que anirà acompanyat d’una conferència il·lustrada titulada «Llibres i Germania» a càrrec de Bartomeu Mestre ‘Balutxo’»

El dia del llibre, el 23 d’abril dins el mercat municipal hi haurà el Mercadet de Sant Jordi, mentre el diumenge 25 d’abril entre les 9 del matí i les 14h a la plaça Pax de Felanitx les llibreries muntaran paradetes on oferiran als ciutadans els seus llibres.

Els actes són els següents:

- Dissabte 17 abril, 19h

Sala d’Actes de la Casa de Cultura 

Recital de poesia «ELS MEUS ALENDES», de Blai Bonet, interpretat per Glòria Julià i Miquel Gelabert, amb l’acompanyament a la guitarra de Joan Carles Vaquer. Entrada gratuïta. Cabuda limitada. Reserves per WhatsApp 696208877

- Dilluns 19 d’abril, 18h

Biblioteca Joan Estelrich de Felanitx

Contacontes «HI HAVIA FADES AMB ELS DINOSAURES» a càrrec de La Fada Despistada. Cabuda limitada. Cal inscripció prèvia a [email protected]

- Dimarts 20 abril, 17h

Biblioteca de Portocolom

Contacontes «EN JOAN PETIT MARINER» a càrrec de la Fornal d’Espectacles.

Cabuda limitada. Cal inscripció prèvia a [email protected] 

- Divendres 23 d’abril, 09h a 13h

Mercat Municipal de Felanitx

MERCADET DE SANT JORDI

Programa a part.

- Dissabte 24 d’abril, 19h

Sala d’Actes de la Casa de Cultura

Conferència il·lustrada «LLIBRES I GERMANIA»  a càrrec de Bartomeu Mestre “Balutxo” i Guillem Morro que presentarà el seu llibre «LA DIABÒLICA SECTA COLOMBINA». Cabuda limitada. Reserves per WhatsApp 696208877

- Diumenge 25 d’abril, 09h a 14h

Plaça Pax

FIRA DEL LLIBRE amb paradetes de les llibreries de Felanitx, Centre Cultural, Biblioteca Municipal i entitats. Presentació llibre V Jornades d’Estudis Locals de Felanitx. Programa a part.

- Dijous 29 d’abril, 20h

Sala d’Actes de la Casa de Cultura

Presentació del llibre «MESTALL» de Jaume Caldentey a càrrec de Valentín Mendoza. A l’acte ens acompanyaran: Biel Vicens que ens delectarà amb un parell de glosses i Gloria Julià, acompanyada a la guitarra per Joan Carles Vaquer, que recitarà alguns dels poemes. Cabuda limitada. Reserves per WhatsApp 696208877

- Divendres 30 d’abril, 19h

Sala d’Actes de la Casa de Cultura

LLIURAMENT DEL PREMI VI CERTAMEN DE POESIA MIQUEL BAUÇÀ. 

Hi participaran a l’acte Pau Vadell i Mar Grimalt que ens delectarà amb un recital de poemes. Cabuda limitada. Reserves per WhatsApp 696208877

- Diumenge 2 de maig, 12h

Sala d’Actes de Casa de Cultura

Presentació del llibre «LA GERMANIA A FELANITX. JOANOT COLOM I CIFRE (500 ANIVERSARI)» de Ramon Rosselló Vaquer a càrrec d’Andreu Manresa.

Cabuda limitada. Reserves per WhatsApp 696208877 

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado